SHOW - INSTRUCTIE

Mountain Music geeft er de voorkeur aan de geschreven choreografie samen met u in te studeren. Natuurlijk kunt u met de duidelijke en complete instructie prima uit de voeten, maar vreemde ogen dwingen en zo heeft u de gelegenheid om zelf met frisse ogen naar uw eigen ensemble te kijken. Wellicht heeft u in de loop van tijd uw eigen ‘blinde vlek’ ontwikkeld die op deze wijze weer aan het licht komt. Op ontspannen, pragmatische en professionele wijze studeert Mountain Music de nieuwe choreografie gestructureerd en efficiënt met uw ensemble in. Zo leveren wij onze kwaliteitsgarantie voor uw nieuwe show.

 

Zijn de gemaakte afspraken bij uw bestaande show wat naar de achtergrond verdwenen, heeft u te maken met nieuwe instroom of behoefte aan enkele aanpassingen? Mountain Music brengt ook al bestaande choreografie terug op niveau. Niet alleen wat betreft de figuren, maar de gehele houding en uitstraling krijgen hierbij de juiste aandacht.

 

Mountain Music zorgt altijd voor een duidelijke en overdraagbare instructie met voldoende handvatten waar u in de praktijk nog jarenlang plezier van heeft!